Okulumuz Hakkında

Nevruz Banoğlu Anaokulu
Ömercikler Mah. Karacasu Cad. Nevruz Baloğlu Anaokulu No 14 Akyazı/Sakarya
02644185954
0
https://nevruzbanogluanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Biz Akyazı Nevruz Banoğlu Anaokulu olarak milli eğitimin temel ilkeleri doğrultusunda ulusal bazda maddi ve manevi değerlere sahip olmakla birlikte evrensel değerleri de dikkate alan hayat boyu öğrenme felsefesini benimsemiş, sorumluluklarını bilen, girişimci, üretken, araştıran, sorgulayan, paylaşan, kendini ifade edebilen nitelikli bireyler yetiştirmek için varız.

MİSYON

Bir vücudun azaları gibi tüm paydaşları ile bir bütün halinde nitelikli bireyler yetiştirebilen, üreten, güvenilir, paylaşımcı ve seçkin bir kurum olmak.

BAŞARILAR

Okulumuz; çocukların beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasında, onları ilkokula hazırlanmasında, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmakta ve çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktadır. Bunun belirlenmesine ilişkin yürütülen veli anketleri, ilerleyen eğitim basamaklarında veli ve öğretmenlerden alınan dönütler ve öğrenci izleme faaliyetleri de bu başarıyı desteklemektedir.
Öğretmen :6
Öğrenci :117
Derslik :2
Kütüphane Kitap Sayısı :645
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

Öğretim Şekli

İkili Eğitim

Ders Başlama ve Bitiş

SABAHÇI GRUP 08.00-13.00 ÖĞLENCİ GRUP 13.10-18.10

YABANCIDIL

Isınma Şekli

Doğalgaz Isınma Sistemi

Servis Bilgisi

SERVİS YOK

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz İlçe Merkezindedir ve burada 4 şubemizle eğitim-öğretime devam etmekteyiz. Ayrıca Buğdaylı ve Çıldırlar Mahallerinde iki şubemiz daha bulunmaktadır. Bu şubelerimizden Buğdaylı Mahallesi´ndeki şubemiz 6 km uzaklıkta iken Çıldırlar şubemiz ise 8 Km uzaklıkta yer almaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İlçe merkezindeki A, B, C ve D adlı şubelerimiz Ömercikler Mah. Karacasu Cad. TOKİ Konutları Yanında yer alırken "E" Şubesi Buğdaylı Mahallesinde ve "F" şubesi ise Çıldırlar Mahallesi´nde yer almaktadır.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları